My-PetPal

Нужна Ви е регистрация, за да публикувате обява. Ние ще държим връзка с Вас и ще ви известяваме, ако има нова информация във връзка с Вашата публикация. За да го правим ефективно, се нуждаем от Вашите контакти, които съхраняваме спрямо правилата на Европейския съюз (GDPR). 

Натиснете бутона “Изгубих/Намерих” на началната страница на уебсайта, попълнете необходимите данни и публикувайте обявата. Можете да видите как и на видеото тук.

Едно от задължителните полета при създаванвето на обява е “порода”. Ако не сте сигурни в конкретната порода на любимеца, посочете “други”.

Само авторът на обявата има достъп до бутон “Спасено” (долу вдясно) – той е невидим за останалите потребители на уебсайта.  При натискането му, обявата ще бъде преместена от графа “Всички активни обяви” в “Истории с щастлив край”.

Не е възможно да редактирате обявата, след като вече сте я създали. Ако сте я публикували, то ще можете единствено да отбележите, че сте намерили своя любимец.

Натиснете бутона “Как да подкрепя” от хедъра на уебсайта, за да направите дарение. Можете да изберете между два варианта: да дарявате ежемесечно избрана сума чрез абонамент в Patreon, или да дарите еднократно посочена от Вас сума. За повече информация тук

От самото си начало My-PetPal се стреми да бъде възможно най-прозрачен относно набирането и предоставянето на средства в подкрепа на нуждаещи се. Събраните суми ще бъдат предназначавнани в подкрепа на животни, приюти или хора в нужда. Това се случва публично – всяка една трансакция на събрана сума ще бъде публикувана на сайта ни, както и в социалните ни мрежи периодично. Така ще знаете кого сте подрепили чрез нашата платформа. Създателите на Му-PetPal не визмат комисионна от предоставените от Вас средства – всичко дарено се предназначава към кампании, а малка част за поддръжката на уебсайта. Не се колебайте да се свържете с нас, ако знаете подходяща кампания, на която да помогнем!

Задължителните полета при създаването на обява са: Изгубих/Намерих, Вид любимец, Порода, Област, Населено място, Телефон за връзка, Прикачване на снимка. Съветваме Ви да попълните всички налични полета, когато създавате нова обява. Това ще помогне на останалите потребители на платформата да филтрират възможно най-детайлно при търсене.

Можете да използвате филтри, за да търсите по-ефективно. Например – да отбележите порода, област, град, квартал (за по-големите градове).

Left Menu IconMy-PetPal