My-PetPal

Кой и защо създаде тази платформа?

Брат и сестра – IT специалист и журналист, посветихме се на една добра кауза в свободното ни време – да връщаме изгубените домашни любимци в техните семейства, за да бъдат те обичани и обгрижвани отново. Водени сме от мисълта, че семейството е най-важната ценност и с общи услилия тя трябва да бъде съхранена в съвременното общество. Осъзнаваме отговорността на задачата, с която сме се захванали. Вложили сме цялото си сърце и енергия, за да разпространим практиката на взаимна помощ и подкрепа, добила вече широка популярност по света, но все още не добре позната в България. Целта ни: да създадем общност, изградена от истинските ценности в живота – любов, грижа, подкрепа и солидарност.

Мартин Смилков

Бърза и точна мисъл, комбинирана с креативни подходи – Мартин пречупва изкуството през призмата на технологиите. Неуморен и амбициозен, добиването на нови знания за него е основна цел. Отдаден е на каузата да предава наученото на хората около себе си, защото вярва, че невежеството погубва човешкия потенциал, а чрез знанието дори най-незначителното на пръв поглед явление е обогатено с конкретен смисъл и си има своето обяснение. 

Евита Смилкова

“За да промените правилата, първо трябва да ги усъвършенствате”

Усмихната и амбициозна, общуването е нейната стихия. Тя омайва не просто с думи, а с енергия. Прави го винаги в името на значима кауза, водена от доброто си сърце и желанието си да помогне на тези, които са в нужда. Да приобщава хората около справедлива кауза, е нейното призвание. Прави го неуморно и със силен хъс, защото крайната цел за нея е свързана с гарантиран успех.

Left Menu IconMy-PetPal